maanantai 7. joulukuuta 2015

KC Color Luxima kiiltosävyte

 
Luxima- kiiltosävytteen värinumerointi perustuu väritähteen. Numerointi kertoo mitä sävyjä väriin on sekoitettu.

 Mitä kertoo pisteen jälkeinen ensimmäinen numero? Entä toinen? Esimerkki? 
- Ensimmäinen pisteen jälkeinen numero kertoo värin päävivahteen ja toinen värin taittosävyn. Esim. 8-10.32 -> väri on tarkoitettu pohjille 8-10, sävyltään kultahelmiäinen.

Mitä numerot tarkoittavat Luximan väreissä eli miten tummuusaste katsotaan? 
- Ennen pistettä olevat numerot kertovat, mikä asiakkaan tummuusaste on ihanteellinen kullekin värisävylle. esimerkiksi 8-10.32 käy pohjille 8-10 siten, että pohjan ollessa 8, sävy näkyy kevyempänä ja pohjalla 10 taas syvempänä ja intensiivisenä.

Mitkä ovat väritähden numerot ja mitä väriä ne edustavat?
- Väritähden numerot ovat:
.1 – sininen = tuhka
.2 – violetti = helmiäinen
.3 – keltainen = kulta
.4 – oranssi = kupari
.5 – mahonki = oranssi + violetti
.6 - punainen
.7 – tupakka = kylmä + lämmin ruskea
.8 - vihreä
R – tehostettu vivahde 

 Mistä väristä ”tupakka” muodostuu?
- kylmästä ja lämpimästä ruskeasta

Miten Luximan väri valitaan?
1. Määritä hiuksen luonnollinen ja värjätty tummuusaste ja sävy.
2. Määritä halutun lopputuloksen tummuusaste ja sävy.
Mikäli hiuksessa on eri tummuusasteita ja haluat jättää tummuusaste-erot näkyviin, valitse Luximan sävy vaaleimman tummuusasteen mukaan. Mikäli haluat tasoittaa värin, Luximan sävy tummimman tummuusasteen mukaan.

Mikä on sekoitussuhde? 
 =Kuinka paljon hapetetta ja väriä massaan laitetaan suhteessa toisiinsa, Luximan sekoitussuhde on 1:2, esim. väriä 40ml ja 1,5% KC Oxid –hapetetta 80ml 

Sekoitetaanko Luxima sekoitepulloon vai -kuppiin? 
- Värimassan voi sekoittaa sekoitepullossa tai ei-metallisessa kupissa. Jos sekoitat värin pullossa, lisää massaan 1-4 painallusta KC Color Seal & Shine Oil –öljyä, jolloin värimassa notkistuu helposti levitettäväksi emulsioksi. 

Miten Luxima levitetään ja mikä on sen vaikutusaika? 
-Värimassa levitetään reiluilla osioilla kauttaaltaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja emulgoidaan hieromalla ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Vaikutusajan pidentäminen vaikuttaa värin lopputuloksen intensiivisyyteen. 

Levitetäänkö Luxima kuiviin vai kosteisiin hiuksiin? 
- Värin voi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin., mutta kuiviin hiuksiin levitettäessä väriä menee enemmän.

Mikä on ”Clear” ja milloin sitä voi käyttää? Esimerkki? 
- Se on laveeraaja, jolla voidaan portaattomasti säätää käytetyn vivahteen voimakkuutta ja syvyyttä. Mitä enemmän väriin lisätään Clear- laveeraajaa, sitä vaaleammaksi ja kevyemmäksi väri muuttuu. Esim. jos käytetään väriä 8-10..32 ja lopputuloksen halutaan säilyvän vähintään 10 tummuusasteella, käytä värin määrästä puolet Clear- laveeraajaa (20ml KC Color Luxima 8-10.32 + 20ml KC Color Luxima Clear + 80ml KC Oxid 1,5%). 

Luximan sävyt luokitellaan punaisiin, ruskeisiin ja vaaleisiin sävyihin. Minkälaisiin hiuksiin edellä mainittuja sävyjä suosittelet? Mitä suosittelet miehille?
- Ruskeaa kannattaa suositella haalistuneeseen ruskeaan, vaaleaa kellertäviin hiuksiin tasoittamaan värisävyjen eroja ja punaista kirkastamaan punaisen sävyjä. Miehille voi suositella kaikkea, asiakkaan hiuksen väristä riippuen.

Asiakkaalla on vaaleat hiukset tummuudella 9, mutta keltaiset. Asiakas haluaa puhtaan vaaleat, mieluummin viileän sävyiset hiukset. Mitä Luximan sävyä suosittelet, sekoitussuhde ja vaikutusaika?
- KC Color Luxima Pearly Blonde 8-20.12 , 1:2, 15 min

Asiakkaalla on haalistuneet kuparin väriset hiukset, tummuudella 6. Hän haluaa kiiltävät kuparinpunaiset hiukset. Mitä Luximan sävyä suosittelet, sekoitussuhde ja vaikutusaika? 
- KC Color Luxima Redissimo 66 & Toasted Honey 7-9.74 1:2, 15 min

Miksi Luxima on taloudellinen käyttää? 
- Se on nopea levittää ja vaikutusaika on lyhyt, eli sen käyttäminen säästää aikaa ja vain kolmasosa perinteisen kevytvärin määrästä riittää takaamaan lopputuloksen joka säilyy hiuksissa pitkään.

Mitä tehoaineita/yhdisteitä Luxima sisältää? 
- Shine Enhance Complex -kiiltoyhdistettä, joka sisältää mm. E-vitamiinia, calendulauutetta ja Limnanthes Alba -siemenöljyä. Yhdiste voimistaa väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. 

Milloin suosittelet asiakkaalle Luximaa? 
- Asiakas haluaa luonnollista ja moniulotteista väriä 
- Asiakas kaipaa hiuksiinsa kiiltoa ja intensiivisyyttä 
- Asiakas haluaa sävyttää hiuksiaan ja häivyttää harmaita hiuksia hienovaraisesti 

Peittääkö Luxima harmaat hiukset? 
- Väri ei peitä harmaita, vaan häivyttää niitä hienovaraisesti.

-Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti