maanantai 11. tammikuuta 2016

L’ORÉAL Professionnel Pro Fiber

Hiusalan ammattilaisille tarkoitettu hiustenhoitosarja, joka suojaa, korjaa ja jälleenrakentaa hiuksia. Tuotesarja sopii kaikille vaurioituneille hiuksille, sillä se sisältää kolme eritasoista tuotetta, joka valitaan asiakkaan hiuksen vahingoittumisasteen mukaan.



Käyttöohje: Analysoi asiakkaan hiukset ja valitse yksi tuotteista. Pese hiukset kahteen kertaan shampoolla. Huuhtele hiukset huolellisesti molemmilla kerroilla ja pyyhekuivaa. Lisää riittävä määrä tehohoitoa osio osiolta, älä huuhtele. Levitä välittömästi Regenerate –hoitonaamiota ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Tee kevyt hieronta ja huuhtele hiukset huolellisesti.


RECTIFY- pinkki
Hieman vaurioituneille hiuksille.
Tuotteiden kevyt koostumus korjaa ja suojaa hieman vaurioituneita hiuksia ja ylläpitää hiusten luonnollista joustavuutta. Miellyttävässä ja raikkaassa tuoksussa yhdistyy pirteä sitruuna ja lempeä hunaja.
Tuotteet: Shampoo, hoitoaine, naamio ja jätettävä hoitotuote.


RESTORE- turkoosi
Vaurioituneille hiuksille.
Tuotteiden täyteläinen koostumus korjaa ja hoitaa vaurioituneita hiuksia. Kevyestä ja mausteisesta tuoksusta voi tunnistaa santelipuun.
Tuotteet: Shampoo, hoitoaine, naamio ja jätettävä hoitotuote.


RECONSTRUCT- violetti
Erittäin vaurioituneille hiuksille.
Tuotteiden erittäin täyteläinen koostumus jälleenrakentaa ja ravitsee erittäin vaurioituneita hiuksia. Täyteläisestä tuoksusta voi tunnistaa mustan vaniljan.
Tuotteet: Shampoo, hoitoaine, naamio ja jätettävä hoitotuote.

RE-CHARGE- kotihoitotuote
Re-Charge tehohoito uudelleenaktivoi kampaamohoidon kotona.
Se sopii käytettäväksi kaikkien Pro Fiber -tuotesarjojen kanssa.

Yksi tehohoitotuubi käytetään joka neljännellä pesukerralla normaalin hoitotuotteen sijaan.

-Ada

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti